Over mij

Ik ben heel mijn leven al bezig geweest met dingen op het gebied van Beauty en Verzorging. Ik heb het altijd al leuk gevonden om mijn familie of vrienden op te maken, en heb dan ook altijd de make up van mijn vrienden en familie mogen doen als zij ooit naar een feest of dergelijke gingen. In het begin heb ik nog altijd getwijfeld wat ik precies wilde gaan doen met mijn passie voor schoonheid/beauty. En ik, Razieh Musawi, ben er achter gekomen dat die ligt bij Permanent Make up.

Van je hobby je werk maken

Ik had dus besloten om verschillende masterclasses te gaan volgen en een opleiding te gaan doen als schoonheidsspecialiste, en heb mij vervolgens gespecialiseerd in het Permanente Make-up. En ik ben heel blij met deze keuze die ik heb gemaakt. Het geeft me altijd een goed gevoel als klanten tevreden zijn over mijn werk en zich er beter door kunnen voelen.

Mijn verdere opleidingen

Mijn focus ligt echter niet alleen op permanente make up, ik zet ook wimperextensions. Ik zet one by one, 2 en 6d (Russian lashes) Ik heb hiervoor uiteraard ook een opleiding gedaan en mijn certificaat gehaald ervoor. Dus voor een van wimperextension behandeling kunnen jullie ook terecht bij Kim Beauty!

 

Ontwikkeling

Ik wil mij natuurlijk ten alle tijden blijven ontwikkelen, zodat ik altijd de nieuwste technieken kan toepassen. Het is dus handig om de website in de gaten te houden in dien er iets nieuws is op dit vlak. Ik heb diverse cursussen en trainingen gedaan, en er zullen er meer volgen zodat ik u altijd goed van dienst kan zijn.

GGD vergunning

kimbeauty is beschikt van een GGD vergunning voor permanente make-up behandelingen.

Op onderstaande link kunnen jullie praktijken met een gecertificeerde GGD vergunning vinden.

http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/